Sådan laver du en optagelse af skærmen, hvis du har et problem med et program

Hvis du har et problem med programmet, kan du lave en optagelse af skærmen og sporene og sende dem til kundeservice for analyse.

Når skærmoptagelse er aktiveret, vises pop op-meddelelser ikke.

Sådan laver du optagelse af skærm og spor:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Support-knappen nederst i vinduet.

Dette åbner vinduet Kundeservice.

3. Klik på linket til Problemoptagelse for at åbne Problemoptagelse.
  4. Vælg en fejlkategori:
    • Fejl under kørsel af app. Vælg denne mulighed, hvis programmet pludselig holder op med at fungere, ikke reagerer eller rapporterer en fejl.
    • Fejl under åbning af websted. Vælg denne mulighed, hvis programmet blokerer adgangen til webstedet eller webstedet ikke vises korrekt.
    • Aktiveringsfejl. Vælg denne mulighed, hvis du ikke kan aktivere et abonnement i programmet.
    • Andet. Vælg denne mulighed, hvis der ikke er nogen kategori for dit problem.
  5. Vælg afkrydsningsfeltet Optag skærmen. Når afkrydsningsfeltet Optag skærmen ikke er valgt, vil dét at klikke Start optagelse kun oprette en sporingsfil (en servicefil med information om programoperationerne).
  6. Vælg afkrydsningsfeltet Optag sporing på lavt niveau (valgfrit), hvis du blev bedt om det af en kundeserviceekspert.
  7. Klik på knappen Start optagelse.

Optagelsesindikatoren vises i den øverste del af skærmen.

8. Udfør handlinger, der viser det problem, du har.
  9. Klik på knappen Stop og gem.

Optagelsen stoppes og gemmes i et arkiv på skrivebordet. Arkivet kan kun tilgås med administratorrettigheder. I Windows 11 skal du muligvis tilføje specifikke brugerrettigheder for at åbne et arkiv.

10. Klik på knappen Gå til arkiv.

Dette åbner et Explorer-vindue på placeringen for ZIP-arkivet. Arkivet indeholder en skærmoptagelse (hvis den blev udført) samt spor.

11. Send arkivet til den kommunikationskanal, der er angivet af kundeserviceeksperten.
  12. Hvis du vil slette alle systemdata, rapporter og sporingshændelser, skal du klikke Slet alle servicedata og rapporter.